HomeSitemapMailToHome
Velkommen > Nyheder

 
Sitemap
Print version


Login
Sidst opdateret:
21/08 2017 15:56:59

 

NyhederBilledopdatering - februar 2015

Vi har opdateret siden og lagt en masse nye billeder ind! Se dem ved at klikke rundt i menuen til venstre.

DM i pløjning blev en succes

Fra fredag d. 24. - søndag d. 26. oktober 2014, slog LandboUngdom, i samarbejde med Lundgården, dørene op for DM i pløjning 2014. Trods regnvejr om fredagen, brød solen frem og gav os et fantastisk vejr både lørdag og søndag.

Tusinde tak for et fantastisk arrangement!


Nye billeder

Virksomhedsbesøget på Lundgården d. 18 september 2012 fik et uventet besøg af den tidligere Bie-slægt på Lundgården, Knud Bie, 97 år. Noget tid efter besøget fik Per tilsendt historiske billeder fra midten af 1900-tallet. Se dem her!


Lundgården har nydt godt af vintervejret

Det smukke vintervejr dækkede Lundgården med sne - det udnyttede vi fra luften:


Tak for besøget
Da vi tirsdag d. 18. september havde inviteret til åbent hus mødte 150 gæster frem. Det var vi virkelig glade for, tusinde tak for en skøn aften. Herunder kan du læse lidt om, hvordan det forløb.
 
Kom til Lokalhistorisk aften på Lundgård
 
 
 
Thailands ambassadør besøgte Lundgård
Den thailandske ambassadør i Danmark Piyawat Niyomrerks var på uvant besøg i en dansk svinestald da han besøgte Lundgård. Med sin 7 mand store delegation var han på rundtur blandt gårdens 1200 søer med Per Bach Laursen som guide.   
 
BBC besøgte Lundgården:

Den 2. april 2012 havde Lundgården besøg af den engelske radiostation, BBC Radio 4. Det skete i forbindelse med den nye EU-lovgivning om løsgående søer i staldene, der træder i kraft d. 1 januar 2013. Høsten er skudt igang!

Høsten 2011 er så småt blevet skudt igang. Klik her for at se flere billeder.


Slægtsfest

Den 11. juli 2009, afholdtes der slægstfest på Lundgård. Der var ca. 50 slægtninge samlet i alle aldre (på trods af sommerferie tid). Netop i år er det præsis 70 år siden Jens Bach Laursen købte Lundgaard.

 

Hjemmeside til vores lejlighed i Spanien - skrevet d. 8. okt. 08

Vi har lavet en hjemmeside for vores ferielejlighed i Spanien. Du kan se
den ved at klikke her..


Sidste nyt fra byggeriet                                 Lagt på 26. maj 08
Byggeriet går perfekt, og staldene er ved at have fået installeret inventar.
Her kan du se lidt billeder fra de nye stalde.


 


 

Byggeriet skrider planmæssigt frem 

Foto: Asger K. Nielsen, upfrontagro (15. feb. 2008)

SÅ SKETE DET ENDELIG!

Den 15. november 2007, blev der endelig meldt BYGGETILLADELSE til udviddelse af produktionen, til 1.100 søer, med produktion af 31.900 smågrise til 33 kg, samt 950 stk. polte pr. år, lig med 489,1 dyrenhed. Selve miljøgodkendelsen, som ligger til grund for tilladelsen, har været flere år undervejs. Det har selvsagt kostet mange ærgelser (og penge), at vente, men det mest uforstålige i den forbindelse, er: Der er ikke ændret så meget som et komma, i de af myndighederne stillede krav og betingelser. Der er ej heller ændret noget som helst i besætningsstørrelsen eller vore landbrugsarealer. Dvs.  - det har hverken gavnet det ene eller det andet sted, at vente i næsten 3 år. Omvendt kan vi konstaterer, at vi i perioden ikke har haft mulighed for at ansætte flere medarbejdere på gården.

Sagsbehandlingen tog virkelig fart, da vi ved årsskiftet 2006/2007 blev den del af Vesthimmerlands Kommune. Kommunen har virkelig ydet en stor indsats for, at udviddelsen af vores aktiviteter kunne komme igang -så stor ros til medarbejderne i Vesthimmerlands Kommune.

 Byggeriet forvendtes at stå færdig ved midsommertid.

Besøg af skoleelever
Den 23. august havde vi hyggeligt besøg af elever fra Ranum Skole. Ungerne ville gerne se grisene,  og iihhh hvor var det sjovt...

Hvedehøsten i fuld gang.

 

Ny traktor til Lundgård                                              Lagt på 25.4.07
Mandag den 30. april leveres der fra Midtfjord Agro Løgstør en ny John Deere 7530, samt en 18 tons Joskin kornvogn.Nyt design af hjemmeside                                         Lagt på 22.4.07
Som du måske har bemærket, har Lundgård fået opdateret sit design på både hjemmeside, brevpapir, logo osv. Vi håber, at hjemmesiden er med til at overskueliggøre hvad vi laver på Lundgård. Her kan du se vores redesignede logo. Tegningen er lavet af Brith :-)


Nedrivning er i fuld gang                                            Lagt på 18.4.07                                   
Nedrivningen af den gamle lade ud mod vejen er nu næsten færdig. Næste etape er, at få etableret ny gårdsplads.

MailTo